CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer

(+31) 85 01 88 710

Adres
Annastraat 2a
6862CH Oosterbeek
E-mail

info@departmentofcosmetics.nl

CONTACTFORMULIER

Neem vrijblijvend contact met ons op

MEEST GESTELDE VRAGEN

Antwoord op de meest gestelde vragen
externalId=departmentofcosmetics-contact-7.1.1&filter[active]=1
Waar komen de Cosmedix Producten vandaan?

De Cosmedix producten worden in Amerika gemaakt.

Worden Cosmedix producten op dieren getest?

Nee, Cosmedix producten zijn volledig dierproefvrij. Ze zijn nooit op dieren getest en zullen ook nooit op dieren getest worden. Het testen van Cosmedix producten gebeurt altijd op menselijke testteams.

Waarom heb ik een Cosmedix Specialist nodig?

Voor dezelfde reden als dat een dokter en tandarts nodig zijn: regelmatige check-ups zijn nodig voor een betere gezondheid! Je huid is een levend orgaan (je grootste orgaan zelfs!) dat zichzelf dagelijks moet beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtvervuiling, temperatuurschommelingen en UV-stralen. Je huid helpt je te beschermen tegen deze schadelijke invloeden en vormt een natuurlijk schild. Dus waarom zou je veel tijd besteden aan haar en nagels, terwijl die delen van je lichaam niet eens leven? Jouw huid heeft aandacht nodig van een professionele huidexpert om in optimale conditie te komen en te blijven. Bezoek daarom een Cosmedix salon.

Hoe snel zie je resultaat na gebruik van producten van Cosmedix?

Dit is afhankelijk van het huidtype en het huidprobleem. Met de Cosmedix producten kunnen alle indicaties worden aangepakt. Heeft u last van acne, hyperpigmentatie, littekens, droge huid, eczeem, vette huid, onzuivere huid of wilt u graag uw huid verjongen? Zoek contact met de dichtstbijzijnde Cosmedix salon en maak een afspraak voor een intake gesprek.

Hoe word ik een Cosmedix Specialist?

Ben je schoonheidsspecialist of huidtherapeut en wil je graag met Cosmedix gaan werken? Neem contact op met ons hoofdkantoor via (+31)0850188710 en kies voor de optie "sales"