REFERENTIES

Wat schreven anderen over ons
externalId=departmentofcosmetics-referenties-3.1.1&filter[active]=1
Ellis Langenhuizen

Cosmedix gaf mij wat ik miste. Snelheid, doelgerichtheid, zuivere ingrediënten, mooie en snelle resultaten.

Huidkliniek Ellis
Ga naar website

Malika Vonk

Ik heb voor Cosmedix gekozen omdat het perfect aansluit op de huidproblemen van deze tijd. Cosmedix doet wat het beloofd, we behalen in korte tijd fantastische resultaten.

Malika Skin Hilvarenbeek
Ga naar website

Evelien Leijten

Mijn keuze voor het merk Cosmedix was al vrij snel duidelijk. Ik had meteen een fijne klik met Eigenaresse Suzanne, iets wat ik heel belangrijk vind en de basis vormt voor een fijne en langdurige samenwerking.

Residence de Beaute Ulvenhout
Ga naar website

Carola Jansen

Wat ik heel erg fijn vond is dat je eerst een traject doorloopt om Cosmedix te leren kennen, voordat je start in de salon. Daarnaast helpt Department of Cosmetics je op verschillende manieren om de start een succes te maken, echt top!

Ingrid Sielhorst

Altijd op zoek naar het beste voor de huid van mijn klanten, om samen voor het optimale resultaat te gaan. Ik dacht het niet kon maar sinds maart 2018 werk ik met Cosmedix en heeft voor mij de werking van alle merken overtroffen!

Marescha Holtkamp

Je wordt zeer goed getraind en begeleid. De producten van Cosmedix doen echt wat ze beloven en mijn klanten zijn nu net zo enthousiast als ik! Eigenaresse Suzanne is commercieel goed opgeleid, zij is erg vriendelijk naar de klant toe en komt altijd haar afspraken na.

Annemiek Langkamp

Ik wil je even bedanken Suzanne! Bedanken voor de mooie producten waar we nu bijna een jaar mee werken, je bent je woord nagekomen de producten doen echt wat ze beloven. Zien is geloven!

Marijke Dikkerboom

Ik miste een ‘next level’ product in mijn salon waarmee ik nog meer huidproblemen kan aanpakken. Ondertussen kan ik niet meer zonder en de samenwerking met Department of Cosmetics en de passie en gedrevenheid van het team sluiten haarfijn aan op mijn visie!

Beautysalon Marijke Hardegaryp
Ga naar website

Merel Volkers

De persoonlijke aandacht vind ik heel erg fijn. Eigenaresse Suzanne van Department of Cosmetics is een echte vakvrouw met enorm veel kennis. Bij vragen zijn ze altijd snel bereikbaar. De bestelling is eigenlijk altijd de volgende dag in huis. Cosmedix is wat mijn bedrijf maar ook ikzelf nodig had. Een hoger Level!