NIEUWS & MEDIA

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen bij Department of Cosmetics. Benieuwd naar meer nieuws?

Deelname HUYD Congres 16 maart

HET KENNIS EVENT VOOR ALLE HUIDPROFESSIONALS!

16 maart 2024 staan wij met COSMEDIX op de zevende editie HUYD Congres!

VOOR WIE?
HUYD Congres is bedoeld voor huidtherapeuten, schoonheidsspecialistes, dermatologen, cosmetisch artsen, physician assistants of verpleegkundigen. Je kunt ook deelnemen als je in opleiding bent voor bovenstaande beroepen.

Jij kunt zelf je programma samenstellen, verdiepende workshops bijwonen van hoog niveau en in gesprek gaan met autoriteiten op het gebied van de Cosmedische huidzorg. Bij het HUYD congres sta jij centraal! Je kunt je eigen programma samenstellen en je ontmoet andere professionals om van elkaar te leren en je netwerk uit te breiden. Volg lezingen voor de laatst ins en outs, breng een bezoek aan onze innovators op het innovatieplein en geniet samen met jouw collega’s van een onvergetelijke dag.

ADRES

WESTKANAALDIJK 7, 3542 DA UTRECHT

Evenementenlocatie DeFabrique in Maarssen (Utrecht) vormt het decor voor een onvergetelijke congresdag!

Kom je met de auto?

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt je, zodat parkeren soepel verloopt en jij onbezorgd aan de dag kan beginnen.

Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de vier laadpalen op ons parkeerterrein.

Kom je met het OV?

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Daar staat pendelvervoer klaar om je rechtstreeks naar DeFabrique te brengen! Voor het pendelvervoer neem je op het station de uitgang Kanaalzijde.

Inschrijven kan via: https://www.huydexpertise.nl/huyd-congres/