FOUNDER OF DEPARTMENT OF COSMETICS

Suzanne Falasco - Stekelenburg

12 jaar ervaring en ‘know how’ over de behoefte in de schoonheidsbranche en het belang van het ondernemerschap nu onder één dak.

“Mijn missie is om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een bewustwording te creëren over de kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Als ondernemer in de beautybranche begrijp ik dat succesvol ondernemerschap niet alleen draait om producten, maar ook om het delen van kennis, het stimuleren van innovatie en het omarmen van duurzame, schone schoonheidsproducten.

In het hart van mijn visie staat een diepgaand partnerschap met onze klanten. Ik geloof in samenwerking op een niveau dat verder gaat dan de conventionele leverancier-klantrelatie. Bij Department of Cosmetics willen we niet alleen producten aanbieden; we willen een partnerschap smeden waarbij we actief meedenken over groeimogelijkheden, doelen en de behoeften van onze klanten. Samen streven we naar een niveau van samenwerking dat niet alleen inspirerend is, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan de ondernemersreis van onze partners.

In een wereld die evolueert naar schone en duurzame producten, streef ik ernaar om met Department of Cosmetics een nieuw hoofdstuk te schrijven, waar innovatie, passie, bewustwording, ondernemerschap en diepgaande samenwerking samenkomen om ware schoonheid te definiëren.”

– Suzanne Falasco-Stekelenburg, Oprichter van Department of Cosmetics.