Onze Merken

Wij werken samen met de meeste natuurlijke en eerlijke merken. Wij gaan voor cleane en werkzame producten met schone ingrediënten. 

Exclusief Distribiteur

Wij zijn exclusief distribiteur van onderstaande merken.

Als leverancier voor de professionele beauty branche selecteren wij uitsluitend de meest bijzondere en exclusieve merken voor ons portfolio. Daarbij kiezen wij uitsluitend voor vooruitstrevende merken met schone en innovatieve formules, die respect hebben voor mens en milieu. 

Wil jij depositair worden? Klik dan hier

Ècht werkzame ingrediënten

COSMEDIX heeft een manier gevonden om de meest krachtige ingrediënten uit de natuur te gebruiken in de meest hoge concentraties, zonder dat zij de huid irriteren. Green & Clean met échte resultaten.

Huidverbetering kan alleen bereikt worden met écht werkzame ingrediënten. De producten van COSMEDIX bevatten daarom een zeer hoge concentratie aan actieve stoffen. De formules zijn zo aangepast dat deze de huid niet irriteren. Niet voor niets kiezen schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten massaal voor COSMEDIX. Maak slim gebruik van de producten en ervaar hoe je huid zichtbaar en voelbaar verbetert. 

Eer eenvoudige schoonheid

Ayuna Less is Beauty is gebaseerd op een Well-Aging benadering van onze eigen schoonheid. Door de positieve manier hoe we onze huid zien, de manier hoe we ouder worden en positieve visie op je levensstijl, zorg je ervoor dat je gehele lichaam en huid beter functioneren. Oud worden willen we juist, maar dan wel op een mooie, elegante manier.

Een natuurlijk, verjongend huidverzorgingsprogramma dat bestaat uit een compacte collectie producten om de huid te revitaliseren en herstellen. Ayuna · Less is Beauty – staat voor pure, schone, effectieve en veilige cosmetica.

Een nieuw lifestyle brand geboren in Nederland

Een merk dat voortkomt uit een sterk verlangen om op een positieve manier bij te dragen aan het maatschappelijke leven en zorg te dragen voor het herstel en behoudt van een leefbare aarde. Wij beschouwen het als onze missie om door middel van onze filosofie bij te dragen aan het vergroten van het menselijk bewustzijn, een gezonde levensstijl en behoudt van een leefbare planeet.

Your brand here?

Get in touch and let's see what we can do.