Jarenlange ervaring & exclusiviteit

Over Department of Cosmetics

Sinds 2017 zijn wij de leverancier van een scala aan innovatieve merken, met een specifieke focus op huidverbetering op een ecologische en duurzame manier. Ons doel als leverancier gaat verder dan enkel producten aanbieden; het is een partnerschap waarin wij streven naar een gezamenlijke groei. Met uitgebreide kennis in huis denken wij graag met je mee over de optimalisatie van jouw instituut met behulp van onze merken. Waar liggen jouw groeikansen en doelen? Wat heb je nodig en op welke manier kunnen wij je het beste ondersteunen? Ons team bestaat o.a. uit volledig gediplomeerde schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring in de branche, waardoor wij goed begrijpen wat er speelt in jouw wereld.

Onze aangeboden merken sluiten naadloos aan op deze visie. Ze vertegenwoordigen huidverbetering in het midden tot hoogsegment, met een diep respect voor de huid. Onze producten zijn groen, vrij van schadelijke ingrediënten en streven naar maximale zuiverheid voor zowel je huid als onze planeet. Daarnaast hechten wij grote waarde aan exclusiviteit. Wij kiezen bewust voor samenwerkingen die zorgvuldig zijn gekozen, zodat wij de kwaliteit van onze service kunnen handhaven, en jij hier optimaal van kunt profiteren.

Sinds 2017 zijn wij leverancier van een aantal innovatieve merken met de focus op huidverbetering op een schone, groene manier. Als leverancier willen wij jou meer bieden dan alleen maar producten, het is een samenwerking. We hebben alle kennis in huis om met je mee te denken hoe je jouw instituut met onze merken nog meer kan uitbouwen. Waar wil je in groeien, waar liggen je doelen?  Wat heb je daarbij nodig en hoe kunnen wij jou optimaal ondersteunen? Ons team bestaat uit volledig gediplomeerde schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring in de branche, dus we begrijpen wat er bij jou speelt.

De merken die wij aanbieden, sluiten hier volledig op aan. Huidverbetering in het midden tot hoogsegment met respect voor de huid. Groen, vrij van schadelijke ingrediënten en zo clean mogelijk voor je huid en de aarde. Wij hechten hiernaast veel waarde aan exclusiviteit. Liever bewust gekozen samenwerkingen, waarbij wij de kwaliteit van onze service kunnen blijven waarborgen en jij hier optimaal gebruik van kan maken.

Suzanne Falasco - Stekelenburg

12 jaar ervaring en ‘know how’ over de behoefte in de schoonheidsbranche en het belang van het ondernemerschap nu onder één dak.

“Mijn missie is om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een bewustwording te creëren over de kracht van innerlijke en uiterlijke schoonheid. Als ondernemer in de beautybranche begrijp ik dat succesvol ondernemerschap niet alleen draait om producten, maar ook om het delen van kennis, het stimuleren van innovatie en het omarmen van duurzame, schone schoonheidsproducten.

In het hart van mijn visie staat een diepgaand partnerschap met onze klanten. Ik geloof in samenwerking op een niveau dat verder gaat dan de conventionele leverancier-klantrelatie. Bij Department of Cosmetics willen we niet alleen producten aanbieden; we willen een partnerschap smeden waarbij we actief meedenken over groeimogelijkheden, doelen en de behoeften van onze klanten. Samen streven we naar een niveau van samenwerking dat niet alleen inspirerend is, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan de ondernemersreis van onze partners.

In een wereld die evolueert naar schone en duurzame producten, streef ik ernaar om met Department of Cosmetics een nieuw hoofdstuk te schrijven, waar innovatie, passie, bewustwording, ondernemerschap en diepgaande samenwerking samenkomen om ware schoonheid te definiëren.”

– Suzanne Falasco-Stekelenburg, Oprichter van Department of Cosmetics.

Jarenlange ervaring staat garant voor een betrouwbare en
succesvolle samenwerking.

Ons Team

Wij zijn je graag van dienst!

Suzanne

Suzanne Falasco - Stekelenburg

Directeur

DANIELLE

Office Manager

Bibi

Cosmetica Trainer

Martine

Rayonmanager

Merel

Rayonmanager

Wendy

Administratief medewerker

Sascha

Skincare specialist

Peter

Logistiek Medewerker

Sabrina

Logistiek Medewerker

Bas

Logistiek Medewerker

Romy

Logistiek Medewerker

Jouw naam hier?

Bekijk onze vacatures