Het schadelijke ingrediënt?
Die is er niet!

Weet jij wat je mee geeft aan je klanten? En hoe bewust ben jij van de ingrediënten die in de producten zitten die je verkoopt?

Bij Department of Cosmetics hebben we onze merken en producten bewust geselecteerd zijn deze 100% schoon en eerlijk. Wij gaan voor cleane en werkzame producten met schone ingrediënten die geen negatieve invloed hebben op de aarde. Sinds 2017 zijn wij leverancier van een aantal innovatieve merken met de focus op huidverbetering op een schone, groene manier. Als leverancier willen wij jou meer bieden dan alleen maar producten, het is een samenwerking. We hebben alle kennis in huis om met je mee te denken hoe je jouw instituut met onze merken nog meer kan uitbouwen. Waar wil je in groeien, waar liggen je doelen?  Wat heb je daarbij nodig en hoe kunnen wij jou optimaal ondersteunen? Ons team bestaat uit volledig gediplomeerde schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring in de branche, dus we begrijpen wat er bij jou speelt.

De merken die wij aanbieden, sluiten hier volledig op aan. Huidverbetering in het midden tot hoogsegment met respect voor de huid. Groen, vrij van schadelijke ingrediënten en zo clean mogelijk voor je huid en de aarde. Wij hechten hiernaast veel waarde aan exclusiviteit. Liever bewust gekozen samenwerkingen, waarbij wij de kwaliteit van onze service kunnen blijven waarborgen en jij hier optimaal gebruik van kan maken.