WERKEN BIJ DEPARTMENT OF COSMETICS

Bouw je Droomcarrière bij Department of Cosmetics

WERKEN BIJ DOC

Bij Department of Cosmetics gaat werknemer zijn verder dan slechts een baan; het betekent deelnemen aan een opmerkelijk avontuur in een bruisende omgeving waar ambitie, leergierigheid en een liefde voor cosmetica samenkomen. Hier is waarom het werken bij ons zo uniek is:

Ambitieus pad naar succes: Werknemers bij Department of Cosmetics hebben een ambitieus pad naar succes voor zich. Hier dagen we je uit om je eigen groeipad te ontwerpen, doelen te stellen en te excelleren in je carrière. Dit is meer dan alleen werk; dit is een kans om je ambities waar te maken.

Leergierige geesten floreren: Als je een honger hebt naar kennis, ben je hier op je plek. Bij Department of Cosmetics wordt leergierigheid gekoesterd en aangemoedigd. Elke dag biedt nieuwe kansen om je te ontwikkelen tot een expert in jouw vakgebied.

Geen dag is hetzelfde: In de dynamische wereld van cosmetica is geen dag hetzelfde. De branche evolueert voortdurend en dat betekent voortdurend nieuwe uitdagingen en kansen. Van innovatieve productlanceringen tot het omarmen van de nieuwste beauty-trends; je zult elke dag iets nieuws ervaren.

Uitzonderlijk warm en samenhangend team: Bij ons maak je deel uit van een warm en hecht team. Samenwerken is niet alleen een must, maar ook een genot. We waarderen de kracht van teamwork en geloven dat een gezellige werkomgeving bijdraagt aan het succes van ons collectieve avontuur.

Ontwikkeling op Persoonlijk Vlak: Bij Department of Cosmetics gaat het niet alleen om professionele groei, maar ook om persoonlijke ontwikkeling. We ondersteunen en moedigen je aan om buiten je comfortzone te stappen, nieuwe vaardigheden te ontdekken en te groeien als individu.

Deelname aan Beurzen en Events: Als onderdeel van ons team krijg je de kans om deel te nemen aan nationale en internationale beurzen en evenementen. Dit betekent exposure aan de nieuwste trends, netwerkmogelijkheden en de kans om onze passie voor cosmetica overal te delen.

JOUW CARRIÈRE IN DE BEAUTYWERELD

Bij Department of Cosmetics geloven we dat uniekheid begint bij onze fantastisch gezellige en hechte teams. Als je wilt deelnemen aan een werkomgeving waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling hand in hand gaan, en waarbij je deelneemt aan nationale en internationale evenementen, dan is Department of Cosmetics de perfecte plek om jouw carrière in de beautywereld te lanceren.

Een Dag in het Leven van een Rayonmanager Skincare

De ochtend begint met een energieke start voor jou, een ervaren accountmanager in de beautybranche. Na een verkwikkende ochtendroutine en een snelle blik op de laatste beautytrends, stap je in je comfortabele auto in en begint aan je dag.

 

09:00 uur – 12:00 uur: Klantbezoeken en relatiebeheer

Jouw ochtend staat in het teken van klantbezoeken. Je bezoekt een aantal van jouw belangrijkste klanten in schoonheidssalons en spa’s. Tijdens deze ontmoetingen bespreek je de prestaties van de producten, luister je naar feedback en introduceer je een nieuw product. Jouw doel is niet alleen om omzet te bewaken en vergroten, maar ook om sterke relaties te onderhouden en het partnerschap te versterken.

 

12:00 uur – 13:00 uur: Lunchen, administratie en telefoontjes

Eenmaal terug in jouw auto zoek je een fijne lunch tent om wat te gaan eten. Hierna neem je wat tijd om e-mails te beantwoorden en telefoontjes te plegen. Je analyseert verkoopcijfers, zoekt naar potentiële salons in de buurt om even binnen te lopen en werkt aan offertes en orders voor vaste relaties en potentiële nieuwe klanten.

 

13:00 uur – 16:30 uur: Gerichte acquisitie bezoeken

Je vervolgt je dag met gerichte acquisitie bezoeken aan potentiële klanten. Je bezoekt nieuwe schoonheidssalons en spa’s, introduceert jezelf als een ware ambassadrice voor de merken. Ook bespreek je de voordelen van samenwerken met Department of Cosmetics. Jouw doel is om nieuwe relaties op te bouwen en je bent vastberaden om successen te behalen.

 

16:30 uur – 17:00 uur: Administratief Werk en Follow-ups

De laatste uren van de dag besteed je aan wat administratief werk. Je voltooit rapporten, beantwoordt resterende e-mails en bereidt je voor op de volgende dag. Je zorgt ervoor dat alle follow-ups met klanten zijn gepland en dat eventuele openstaande zaken zijn afgehandeld.

 

17:00 uur: Je rijdt naar huis

Je rijdt lekker naar huis met een gevoel van voldoening. Je hebt nauw samengewerkt met jouw collega’s en klanten. Je kijkt uit naar morgen, wetende dat elke dag in de beautybranche uniek en boeiend is.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?